odigrao fantastično i bio ključni igrač Baskonije. Sa druge strane, mladi Aleksa Marinković pružao je odlične partije za Zvezdu, ali nije uspeo da spreči poraz svoje ekipe.

U prvom poluvremenu utakmice, Zvezda je uspela da drži korak sa Baskonijom i igraju izjednačeno. Međutim, treća četvrtina bila je ključna za ishod meča. Gosti su zaigrali izuzetno snažno i uspeli da ostvare veliku prednost. Zvezda je pokušavala da se vrati u igru, ali nije imala dovoljno snage i koncentracije da napravi preokret.

Markus Hauard bio je sjajan u drugom poluvremenu. On je bio nezaustavljiv u napadu i postigao je važne poene za Baskoniju. Marinković je, s druge strane, pružao odlične partije za Zvezdu, ali nije bio dovoljno podržan od svojih saigrača.

U finišu meča, Zvezda je imala priliku da smanji zaostatak i eventualno izjednači rezultat. Međutim, nedostajala im je odlučnost i preciznost u ključnim trenucima. Hauard i Marinković su bili presudni za tim Baskonije i sprečili su preokret Zvezde.

Ovaj poraz znatno umanjuje šanse crveno-belih da se plasiraju u plej-of. Sa odsustvom povređenih ključnih igrača, Zvezda će morati da se izbori sa još većim izazovima u narednim utakmicama. Ipak, trener Duško Ivanović i njegov tim će dati sve od sebe da postignu što bolje rezultate i pokušaju da se izbore za plasman u narednu fazu takmičenja.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *