epa11084985 Novak Djokovic of Serbia reacts during his round 2 match against Alexei Popyrin of Australia on Day 4 of the 2024 Australian Open at Melbourne Park in Melbourne, Australia, 17 January 2024. EPA-EFE/JAMES ROSS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Briselu i Đoković je takođe slavio.

Ovim trijumfom Đoković je uspešno započeo svoj put ka osvajanju Australijan Opena. On je, inače, sedmi put osvojio ovaj turnir i želi da odbrani titulu. Đoković je izrazio zadovoljstvo svojom igrom i istakao da se oseća sjajno na terenu.

S druge strane, Argentinac Ečeveri je pružio jak otpor tokom celog meča, ali nije uspeo da se izbori sa snagom i veštinom Đokovića. Ipak, nije krio divljenje prema svom protivniku i istakao je da je srećan što je imao priliku da igra protiv idoliziranog tenisera.

Uprkos svim uspesima i velikim turnirima na kojima je učestvovao, Đoković ostaje skroman i fokusiran na svoje ciljeve. On ističe da je svaki meč za njega izazov i da se ne opušta ni protiv manje poznatih protivnika.

Naredni mečevi u Australijan Openu će biti još veći izazov za Đokovića, ali se nadamo da će nastaviti sa sjajnim partijama i odbraniti svoju titulu. Navijači širom sveta će pratiti njegove mečeve sa velikim interesovanjem i podržavati ga u nastojanjima da ostvari što bolje rezultate.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *