sa povredom zgloba. On se borio tokom meča, ali nije uspeo da pruži svoju najbolju igru. S druge strane, Aleks de Minor je pokazao izvanrednu igru, pobeđujući Novaka u dva seta.

Ovaj susret je bio deo četvrtfinala Junajted kupa između Australije i Srbije. Nakon 93 minuta igre, de Minor je zasluženo pobedio rezultatom 6:4, 6:4. Ova pobeda je omogućila Australiji da povede sa 1-0 u meču.

Posebno je zanimljiv podatak da je ovo bio revanš za prošlogodišnji poraz Novaka od de Minora na Australijan openu. Nakon tog poraza, Novak je odlučio da se posveti treninzima i radu na svom igračkom stilu. Međutim, njegova povreda zgloba je uticala na njegovu igru i nije mogao da pruži svoj najbolji tenis.

Iako je ovo Novakov prvi poraz na tlu Australije u poslednjih šest godina, on se ne brine toliko zbog toga. Njegova najveća briga je povreda zgloba koja ga je sprečila da igra na svoj najviši nivo. Pre samog meča, mnogo se spekulisalo o tome kako će se Novak nositi sa povredom, ali na terenu se videlo da nije u potpunosti oporavljen.

Uprkos tome, treba istaći izvanrednu igru Aleksa de Minora. On je pokazao veliku hrabrost i igrao sjajno tokom celog meča. Njegova pobeda nad Novakom je veliki uspeh za australijski tenis.

Sada je sve na Srbiji da se oporavi od ovog poraza i da pokuša da izjednači rezultat u narednim mečevima. Australija ima značajnu prednost, ali sve je još otvoreno.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *