tabeli sa skorom od 8 pobeda i 10 poraza. Sa druge strane, Crvena zvezda se nalazi na petom mestu na tabeli sa skorom od 11 pobeda i 7 poraza.

Derbi meč između Crvene zvezde i Partizana će suditi trojica sudija – Portugalac Fernando Roha, Španac Karlos Peruđa i Poljak Pjotr Pastušijak. Ova informacija je saopštena na zvaničnom sajtu Evrolige. Utakmica će biti odigrana sutra od 20 časova u Štark areni, a domaćini će biti “crveno-beli”.

Partizan je sinoć ostvario pobedu nad Asvelom u 18. kolu Evrolige rezultatom 90:77. Trenutno se nalaze na osmom mestu na tabeli, sa 8 pobeda i 10 poraza. Sa druge strane, Crvena zvezda se nalazi na petom mestu, sa skorom od 11 pobeda i 7 poraza.

Derbi meč između ova dva rivala je očekivan sa posebnim interesovanjem. Prošle godine, Partizan je slavio 88:86 protiv Crvene zvezde pred svojim navijačima. Ova pobeda je ostavila poseban utisak na obe ekipe i njihove navijače.

Očekuje se da će derbi meč biti veoma uzbudljiv i neizvestan, kao i prethodna susreta ova dva tima. Oba tima će dati sve od sebe da ostvare pobedu i pokažu svoju snagu i borbenost. Sve oči će biti uprte u ovaj meč, a navijači obe ekipe će dati svoju podršku svom timu.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *