Novak Djokovic (SRB) during his first round match Australian Open, Day One, Tennis, Melbourne Park, Melbourne, Australia - 14 Jan 2024,Image: 836876254, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

nekim trenucima, ali je na kraju uspeo da se izvuče i pobedi. Ovo je bila njegova 30. uzastopna pobeda na Australijan openu, što je izuzetan uspeh.

U drugom meču, Tomas Martin Ečeveri je savladao Gaela Monfisa rezultatom 6:4, 6:4, 6:4. Ečeveri će se sada suočiti sa Đokovićem u borbi za titulu. Očekuje se veoma zanimljiv meč između ova dva igrača.

Đoković je tokom meča imao nekoliko loših trenutaka, ali je uspeo da se izbori i ostvari pobedu. Nije izgubio na Australijan openu u poslednjih 2.186 dana, što može biti veliki podstrek za njega u daljem takmičenju.

Svi ljubitelji tenisa i obožavaoci Novaka Đokovića sa nestrpljenjem očekuju naredni meč između Đokovića i Ečeverija. Očekuje se da će biti veoma zanimljiv i neizvestan meč, a Đoković će sigurno dati sve od sebe da osvoji svoju 11. titulu na Australijan openu.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *