Popirin uspeva da osvoji poen i smanji na 40:30. Međutim, Novak je brzo pronašao ritam i osigurao taj gem. U devetom gemu, Đoković je ponovo pokazao svoju superiornost i osvojio ga bez izgubljenog poena.

Na kraju prvog seta, Novak Đoković je bio neprikosnoven i pobedio sa rezultatom 6:0. U drugom setu, Popirin je odlučio da pruži veći otpor. Iako je Novak uspeo da osvoji prva dva gema, mladi Australijanac je pokazao borbenost i uspeo da izjednači na 2:2.

Ipak, to nije poremetilo Đokovića, koji je ponovo preuzeo kontrolu igre. Sa nekoliko snažnih servisa i preciznih udaraca, Novak je osvojio tri uzastopna gema i poveo sa 5:2. Popirin je uspeo da zadrži još jedan gem, ali to nije bilo dovoljno.

U završnom gemu drugog seta, Đoković je bio nezaustavljiv. Sa još jednim sigurnim servisom, uspeo je da zapečati pobedu i osvoji drugi set sa 6:3. Iako je Popirin pružio čvrst otpor, Novak Đoković je pokazao zašto je jedan od najboljih tenisera sveta.

Ukupno, meč je trajao 1 sat i 15 minuta, a Novak Đoković je slavio rezultatom 6:0, 6:3. Ovo mu je bila još jedna pobeda u nizu, koja ga približava osvajanju turnira. Sada ostaje da se vidi kako će dalje napredovati u ostalim mečevima i da li će uspeti da zadrži svoju dominaciju na terenu.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *