Novak Djokovic (SRB) during his first round match Australian Open, Day One, Tennis, Melbourne Park, Melbourne, Australia - 14 Jan 2024,Image: 836876254, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

nekim trenucima. Međutim, Đoković je uspeo da se izbori sa svim izazovima i na kraju zabeleži pobedu. Ovo je Đokovićeva 30. uzastopna pobeda na Australijan openu, što je zaista izvanredan uspeh.

U drugom meču, Tomas Martin Ečeveri je savladao Gaela Monfisa rezultatom 6:4, 6:4, 6:4. Ečeveri će se sada suočiti sa Đokovićem u finalu, gde će pokušati da zaustavi Đokovićev pohod ka 11. tituli na Australijan openu.

Đoković je imao nekoliko loših momenata tokom meča sa Popirinom, ali je uspeo da se izbori sa tim i pruži sjajnu igru. Bio je Popirin čak i bolji teniser u nekim trenucima, ali je Đoković pokazao svoje iskustvo i kvalitet i na kraju izašao kao pobednik.

Sada se fokus prebacuje na meč između Đokovića i Ečeverija. Očekuje se veoma zanimljiv duel, budući da je Ečeveri pokazao sjajnu igru tokom turnira. Đoković će sigurno biti spreman da pruži svoj najbolji tenis i da ostvari još jednu pobedu na Australijan openu.

Ukupno gledajući, ovo je bio veoma uzbudljiv dan u Melburnu. Đoković je ostvario neverovatan niz pobeda na Australijan openu i još jednom pokazao svoju izvanrednu formu. Sada se svi oči okreću ka finalu, gde će Đoković imati priliku da osvoji svoju 11. titulu na ovom turniru.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *