Crvenu zvezdu. Međutim, u utorak je objavljeno da će biti pozajmljen turskom klubu. Ova vest je potvrđena i na košarkaškom sajtu “Jurohups” i od strane Miška Ražnatovića, menadžera crnogorskog košarkaša.

Marko Simonović je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom tokom prošlog leta. Pre dolaska u Beograd, on je igrao za Čikago Bulse. Klub je poželeo Marku puno uspeha u novom klubu i naglasio da se nadaju njegovim pobedama i dobrom zdravlju tokom ostatka sezone.

Simonović je 24-godišnjak koji je ove sezone odigrao 11 utakmica za Crvenu zvezdu u regionalnoj ABA ligi, gde je klub šampion. Sa odlaskom u turski klub, on će provesti ostatak sezone igrajući za tu ekipu.

Ova vest je iznenadila mnoge navijače Crvene zvezde, koji su se nadali da će Simonović ostati u klubu do kraja sezone. Međutim, klub je očigledno odlučio da ga pozajmi turskom klubu kako bi dobio više minuta na terenu i stekao iskustvo u drugom okruženju.

S obzirom na Simonovićev talenat i sposobnosti, očekuje se da će imati uspešnu sezonu u turskom klubu. Navijači će pratiti njegove rezultate i verovatno se nadati njegovom povratku u Crvenu zvezdu u budućnosti. Do tada, žele mu sve najbolje u novom klubu i nadaju se da će postići velike uspehe.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *