časopis izveštava o njihovim uspesima i transferima.

Napadač Milan Luka Jović bio je ključni igrač u pobedi svog tima protiv Kaljarija u osmini finala Kupa Italije. Jović je postigao dva gola i na taj način je pomogao “rosonerima” da se plasiraju u četvrtfinale. Njegova sjajna forma i golgeterske sposobnosti pokazuju da je on i dalje veoma važan igrač za Milan.

S druge strane, Lazar Samardžić, srpski vezista, je završio transfer u redove Napolija, trenutnog šampiona Italije. On će preći iz Udinezea za 25.000.000 evra i potpisati ugovor koji će važiti do leta 2028. godine. Samardžić će biti plaćen 2.500.000 evropskih novčanica godišnje. Ovaj transfer označava veliku prekretnicu u karijeri Samardžića i pruža mu priliku da igra za jedan od najjačih klubova u Italiji.

Ova dva srpska fudbalera su danas na naslovnim stranama uglednog časopisa “Gazeta” zbog njihovih uspeha i transfera. Ovo je veliko priznanje za njih i dokaz da su postali velike zvezde na italijanskoj fudbalskoj sceni. Njihov talenat i trud su prepoznati i sada imaju priliku da pokažu svoje veštine u svojim novim klubovima. Milan i Napoli će sigurno imati koristi od njihove prisutnosti i doprinosa na terenu.

Kroz ove priče vidimo da srpski fudbaleri stiču sve veću reputaciju u svetskom fudbalu. Njihove sjajne igre i transferi su dokaz da su postali ceneći igrači na međunarodnoj sceni. Nadamo se da će njihovi uspesi i dalje rasti i da će svojim igrama doneti radost svojim navijačima i uspeh svojim klubovima.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *