MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 22: Alexander Zverev of Germany celebrates victory during their round four singles match against Cameron Norrie of United Kingdom during the 2024 Australian Open at Melbourne Park on January 22, 2024 in Melbourne, Australia. (Photo by Darrian Traynor/Getty Images)

Dvadesetčetvorogodišnji Srbin Miomir Kecmanović nije uspeo da se pridruži sunarodniku Novaku Đokoviću među osam najboljih igrača na prvom Gren slem turniru u sezoni.

Kecmanović je poražen od drugog igrača sveta, Karlosa Alkaraza, u tri seta – 6:4, 6:4, 6:0. Ovo je druga pobeda Španca protiv Kecmanovića, s obzirom da je prvi put trijumfovao na Mastersu u Majamiju 2022. godine.

U drugom meču, Danil Medvedev je eliminisao odličnog Portugalca Nuna Borgesa u četiri seta. Medvedev je pokazao izvanrednu igru i pružio sjajne udarce, što mu je donelo pobedu.

Ovaj rezultat predstavlja jedan od najboljih u karijeri Medvedeva na turniru u Melburnu.

Nažalost, Kecmanović nije uspeo da ostvari željeni uspeh i plasira se među osam najboljih, ali može biti ponosan na svoj nastup. Sa druge strane, Medvedev će se radovati svojoj pobedi i nadati se daljem napretku u turniru.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *