Luka Mitrovic, #9 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade in action against Wade Baldwin IV, #5 of Maccabi Playtika Tel Aviv during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Maccabi and Crvena Zvezda at Aleksandar Nikolic Hall (Pionir) on December 21, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Trener crveno-belih, Joanis Sferopulos, izjavio je novinarima Sport Kluba da će odluka o Mitrovićevom nastupu protiv večitog rivala biti doneta na dan utakmice. Ovime se naglašava da još uvek nije doneta konačna odluka o tome da li će Mitrović biti spreman za meč protiv Partizana.

Ipak, važno je napomenuti da Mitrović nije pretrpeo težu povredu kolena tokom meča protiv Panatinaikosa. Ova informacija olakšava strahove navijača Crvene zvezde, koji sada mogu biti sigurni da se Mitrović oporavlja i ima šansu da igra protiv rivala.

Još jedna ohrabrujuća slika koja je obradovala zvezdaše jeste fotografija na kojoj se vidi Luka Mitrović u opremi na treningu KK Crvena zvezda. Ova slika budi nadu da će Mitrović biti spreman za veliki derbi u Areni.

Detaljnije informacije o Mitrovićevoj spremnosti za meč protiv Partizana biće dostupne uskoro od naših reportera. Svi ljubitelji sporta mogu očekivati dalja obaveštenja na temu da li će Mitrović biti u stanju da se takmiči. Ostaje nam samo da ostanemo uz Sport Klub i pratimo najnovije vesti.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *