Dao sam srce Partizanu. To je nešto što oni znaju. Dejan Milojević je bio čovek koji je dao srce Partizanu. To srce, koje je nedavno stalo da kuca. Svi smo tužni zbog toga. Možete to nazvati sudbinom ili kako god želite. Ali nekoliko dana nakon njegove iznenadne i prerane smrti, dva kluba sa kojima je ostavio dubok trag će igrati utakmicu u ABA ligi.

Dejan Milojević je bio genijalni čovek, koji je svoje srce dao ne samo Partizanu, već i drugom klubu. Obožavao je oba kluba i sa njima osvajao brojne trofeje. Njegova smrt je teško pogodila sve nas koji smo poznavali njegov talenat i strast prema košarci.

Utakmica u ABA ligi između ova dva kluba će biti posebna. To će biti prilika da se odaju počast Dejanu Milojeviću i njegovom neizmernom doprinosu košarci. Očigledno je koliko je on voleo ove klubove i koliko je ostavio u njima svog traga.

Srce Partizanu je prestalo da kuca prerano, ali će njegovo nasleđe živeti zauvek. Ovaj meč će biti prilika da se sećamo i slavimo život i košarku koju je Dejan Milojević voleo. Iako je tužno, to je i predivan način da se odaje počast njegovoj veličini.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *