Proslavljeni košarkaš i trener Dejan Milojević, koji je bio poznat u sportskom svetu, nedavno je preminuo u 47. godini zbog srčanog udara. Ova vest je potresla celu sportsku javnost, a njegov sin Nikola se takođe oglasio na društvenim mrežama. On je podelio zajedničku fotografiju sa ocem i uz nju napisao potresne reči. “Bio si mi sve”, opisao je Nikola emotivno.

Nikola studira na Havajima i igra košarku, a ovaj tragični događaj ga je pogodio duboko. Iako se nalazi daleko od kuće, njegove misli su uz porodicu koja je ostala iza Dejana. Njegova supruga Nataša, sin Nikola i ćerka Maša sada se suočavaju sa gubitkom voljenog muža i oca.

Dejan Milojević bio je poznat i priznat trener, a njegov rad je bio prepoznat od strane mnogih u sportskom svetu. Ova tragedija takođe je odjeknula kroz sportsku zajednicu, a i dalje nezaustavljivo stižu reakcije i izjave saučešća.

Jedan od poznatih trenera koji je javno izrazio svoje mišljenje o Dejanu Milojeviću je Greg Popovič. On je govorio o Milojevićevom uticaju na košarku i ljudima koji je trenirao. Njegove reči o Dejanu su ispunjene poštovanjem i divljenjem.

Svi koji su poznavali Dejana Milojevića i njegov rad u košarci osjećaju tugu zbog njegove iznenadne smrti. Njegov nasleđe će svakako živeti kroz njegovu porodicu, igrače koje je trenirao i sve one koje je inspirisao tokom svoje karijere.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *