Bogdan Bogdanovic KSS Kosrkaski Savez Srbije reprezentacija okupljanje i konferencija za medije 24.7.2023. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT foto STARSPORT

veruje šta se desilo”, rekao je Bogdanović. “Dejan je bio veliki čovek, sjajan trener i osoba koju je svako voleo. Bio je mentor mnogim igračima, uključujući i mene. Ova vest nas je sve potresla. Svi smo pokušavali da se fokusiramo na utakmicu, ali bilo je teško. Misli su nam bile sa Dejanom i njegovom porodicom.”

Bogdanović je istakao koliko je važna zajednička podrška u teškim trenucima poput ovog. “Svi smo se okupili kao tim i dali sve od sebe da pobedimo u čast Dejana. Ovo je bio naš način da pokažemo koliko nam je stalo. Želim da poručim Dejanovoj porodici da nisu sami, da smo mi tu za njih i da će Dejan zauvek biti deo našeg srca.”

Osim Atlante, još nekoliko ekipa uspelo je da zabeleži pobede u večerašnjim utakmicama. Boston je savladao Hjuston, Dalas je bio bolji od Kavalirsa, dok su Lejkersi slavili protiv Finiksa. Ove pobede su bile bitne ne samo zbog rezultata, već i zbog toga što su igrači imali priliku da odaju počast Dejanu Milojeviću.

NBA liga je odlučila da odloži samo jedan meč, utakmicu između Jute i Golden Stejta, kako bi igrači timova imali priliku da prisustvuju sahrani Dejana Milojevića. Svi ostali mečevi su odigrani bez otkazivanja. Ovo je bio izraz poštovanja prema Dejanu i pokazatelj koliko je bio cenjen u košarkaškom svetu.

Mnogi su se setili Dejana kao trenera koji je bio izuzetno posvećen svom poslu i igračima. Njegov uticaj na razvoj mladih talenata i njegova strast prema košarci neće biti zaboravljeni. Dejan je ostavio veliki trag u košarkaškom svetu i njegovo nasleđe će živeti zauvek.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *