budi slava i hvala na svemu što si nam pružio“, napisao je reprezentativac Hrvatske na svom Instagram profilu.

Smrt pomoćnog trenera Golden Stejt Voriorsa, koja je nastupila iznenada nakon srčanog udara, izazvala je šok među mnogima. Među onima koji su bili pogođeni ovom vesti bio je i reprezentativac Hrvatske, koji je izrazio svoje duboko saosećanje i tugu.

Pomoćni trener bio je poznat kao osoba koja je uvek bila pozitivna i draga svima oko sebe. Bio je omiljeni igrač, saigrač, kolega, trener i mentor. Reprezentativac Hrvatske je istakao da je za njega pomoćni trener bio poput starijeg brata, sa kojim je delio mnogo lepih trenutaka. Sada ostaje žal što neće moći da ih dožive više.

U svom emotivnom postu na Instagramu, reprezentativac Hrvatske je izrazio zahvalnost što je imao priliku da poznaje pomoćnog trenera. Istakao je da je istina da Bog uvek uzima najbolje ranije, ali da čovek može da ostane zahvalan i sretan što je imao priliku da upozna i deli trenutke sa nekim tako posebnim kao što je bio pomoćni trener. Na kraju, izrazio je žaljenje zbog gubitka i poslao mu svoje poštovanje i zahvalnost.

Pomoćni trener će zauvek ostati u srcima ljudi koje je dotakao svojom pozitivnom energijom i mentorstvom. Iako je njegova smrt bila šokantna, njegovo nasleđe će nastaviti da živi kroz sećanja i uticaj koje je imao na ljude.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *