epa11089233 Maria Timofeeva of Russia celebrates winning her Women's 3rd round match against Beatriz Haddad Maia of Brazil at the Australian Open tennis tournament in Melbourne, Australia, 19 January 2024. EPA-EFE/MAST IRHAM

i Naomi Osaka.

Novak Đoković je bio u centru pažnje tokom šestog dana nadmetanja na Australijan openu. On je ostvario ubedljivu pobedu i pokazao visok nivo igre. Međutim, osim njegovog trijumfa, ove vesti će se baviti i mečom između Adrijana Manarina i Bena Šeltona. Manarin je ostvario pobedu i time obezbedio duel sa Đokovićem.

U muškoj konkurenciji, pored Đokovića i Manarina, prošli su i Stefanos Cicipas, Aleks de Minor, Andrej Rubljov i Janik Siner. Ovi igrači su pokazali sjajne performanse i ostvarili značajne pobede.

Kada je reč o ženskoj konkurenciji, Paula Badosa je bila poražena i ispala iz turnira. Sa druge strane, Barbora Krejčikova je prošla dalje. Ali, prave heroine dana su bile Mira Andrejeva i Naomi Osaka. Obe su ostvarile pobede i impresionirale publiku svojom igrom.

Na taj način, šesti dan takmičenja na Australijan openu doneo je velike uspehe za neke igrače i igračice. Novak Đoković je nastavio dominaciju, dok su se i drugi takmičari istakli svojim igrama. Ovo su samo neke od zanimljivosti koje su obeležile ovaj dan nadmetanja u Melburnu.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *