Aktuelna šampionka Australijan opena je slavila posle samo 52 minuta igre i tako nastavila sa sjajnim partijama u Melburnu, pošto je do sada izgubila samo šest gemova. Podsećanja radi, teniserke iz Ukrajine i dalje se ne rukuju sa koleginicama iz Rusije i Belorusije, pa je Curenku dodatno zaboleo ovaj poraz, a Sabalenki dao vetar u leđa.

“Veoma sam zadovoljna kako sam igrala do sada, nadam se da ću nastaviti ovako ili čak zaigrati još bolje”, rekla je Curenkova. Ova pobeda joj je dala veliku motivaciju za dalje takmičenje, a cilj joj je da osvoji svoju drugu uzastopnu titulu u Melburnu.

Na drugoj strani, poraz je bio težak udarac za teniserku iz Ukrajine. Ona se nada da će uskoro biti okončan spor između Ukrajine i Rusije, kako bi mogla normalno da se takmiči i rukuje sa kolegama i koleginicama iz Rusije i Belorusije.

Sabalenka je s druge strane bila veoma zadovoljna svojom igrom i poručila je da je ovo samo početak. Ona je odlučna da nastavi svoj sjajan niz i pokuša da osvoji titulu na ovom turniru. Veruje da može da igra još bolje i da će se boriti do kraja.

Naredni mečevi će biti veoma važni za obe teniserke. Curenkova će morati da se oporavi od poraza i pruži svoj maksimum u sledećem meču, dok će Sabalenka morati da održi svoju sjajnu formu i ostvari još jednu pobedu. Očekuje se veoma zanimljivo takmičenje i napeta borba za titulu.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *