promenile i sada sam mnogo srećniji što igram tenis. Hvala svima koji su me podržavali tokom godina, posebno mojoj porodici i timu. Hvala i publici ovde u Melbourneu. Osećam se veoma voljenim i podržanim.

Nastup u Australiji je bio veoma uspešan za mene. Ovo je moja 92. pobeda i osećam se ponosno zbog toga. Od početka turnira, moja igra je bila na visokom nivou, ali ovaj meč smatram svojim najboljim od starta turnira ove godine.

Tokom trećeg seta, osećao sam da sam bio veoma izjednačen sa protivnikom. Imali smo nekoliko čistih udaraca i dobro sam servirao. Na kraju sam uspeo da pobedim u tri seta. Ečeveri je vrlo dobar teniser i uspeo je da pobedi Endija Marija i Gaela Monfisa bez izgubljenog seta, tako da je ova pobeda za mene veoma posebna.

Moj ritam je bio veoma dobar tokom meča i osećao sam se kao da igram najbolji tenis. Uvek zahtevam najviše od sebe i trudim se da pružim maksimum. Uvek sam težio da postanem bolji igrač i sada sam srećan što igram tenis. Zahvaljujem se svima koji su me podržavali tokom svih ovih godina, posebno svojoj porodici i timu.

Hvala i publici ovde u Melbourneu. Osećam se voljenim i podržanim od strane publike. Sve ovo mi daje dodatnu snagu i motivaciju za dalje takmičenje. Ponosan sam na svoj uspeh i jedva čekam da se vratim na teren i nastavim da pružam svoj najbolji tenis.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *