devet brejk lopti, ali nije uspeo da ih iskoristi. Fric je, sa druge strane, iskoristio jednu jedinu brejk loptu i osvojio prvi set sa 6:4.

U drugom setu, Novak se vratio i počeo da igra svoju karakterističnu agresivnu igru. Njegovi udarci su postajali sve precizniji i jači, a Fric je počeo da pravi sve više grešaka. Novak je brejknuo Frica već u drugom gemu seta i održavao prednost do kraja, uzimajući drugi set sa 6:3.

Treći set je bio najneizvesniji. Obojica igrača su se borili za svaki poen, a broj grešaka je bio minimalan. Iako je Novak imao nekoliko brejk lopti, Fric je uspeo da ih sve sačuva i set je otišao u taj-brejk. U taj-brejku je Novak bio neumoljiv i siguran, osvojivši ga sa 7:4 i stigavši na korak od pobede.

U četvrtom setu, Novak je pokazao zašto je jedan od najboljih tenisera svih vremena. Njegova koncentracija je bila na maksimumu, udarci su bili izuzetno precizni, a Fric nije imao rešenja za njegovu igru. Novak je brejknuo Frica već u prvom gemu seta i kontrolisao igru do kraja, osvajajući četvrti set sa 6:2.

U petom setu, Novak je nastavio da igra na visokom nivou. Fric je bio sve umorniji i nije imao snage da pruži jači otpor. Novak je iskoristio svoju priliku i brejknuo protivnika već u trećem gemu seta. Od tog trenutka, bilo je samo pitanje vremena kada će Novak završiti meč. Na kraju, Novak Đoković je trijumfovao sa 6:2 u petom setu i obezbedio svoje mesto u četvrtfinalu turnira.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *