Karl-Entoni Tauns je briljirao tri četvrtine, ali nestao u poslednjoj. Prošle noći, Karl-Entoni Tauns iz Minesote postigao je čak 62 poena, ali ipak nije privukao pažnju javnosti. Razlozi za to su višestruki. Prvo, to se desilo iste večeri kada je Džoel Embid postavio rekord karijere sa 70 poena, što je privuklo veću medijsku pažnju. Drugo, Tauns je postao tragičar svog tima, “vukova”.

Tauns je imao fantastično prvo poluvreme, postigavši 44 poena uz gotovo savršen šut iz igre (14/17). Impresivan je bio i njegov učinak. Međutim, u poslednjoj četvrtini, on je nestao. Njegov tim nije uspeo da zadrži vođstvo i na kraju su izgubili utakmicu.

Iako je Tauns ostvario neverovatne rezultate, on nije uspeo da privuče istu pažnju kao Embid. Još jedan faktor koji je doprineo tome je njegova ekipa koja je izgubila utakmicu. Tauns mogao bi biti frustriran što njegov učinak nije bio dovoljan da donese pobedu svom timu.

Ukratko, Karl-Entoni Tauns je blistao tri četvrtine utakmice, postigavši 62 poena. Međutim, njegov učinak je ostao u senci rekorda postavljenog od strane Džoela Embida, kao i zbog poraza njegovog tima.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *