vremena razmišljajući o tome.

Meč je počeo sa obe strane veoma izjednačeno, ali nakon nekoliko gemova, De Minor je uspeo da povuče prvu pauzu i osvoji prvi set sa rezultatom 6:4. Đoković se borio tokom celog seta, ali nije uspeo da nadoknadi zaostatak.

U drugom setu, Đoković je pokušao da pruži jači otpor, ali povreda zgloba je i dalje uticala na njegovu igru. De Minor je uspeo da održi prednost i osvoji drugi set takođe sa rezultatom 6:4. Iako je Đoković pokušao da se bori i pruži bolju igru, povreda je bila nepremostiva prepreka.

Nakon meča, Đoković je priznao da je povreda imala veliki uticaj na njegovu igru. Izrazio je nadu da će se oporaviti u narednim danima i da će sve biti u redu. Iako je razočaran rezultatom, Đoković je odlučan da se neće previše obazirati na ovaj poraz, već će se fokusirati na oporavak i dalje takmičenje.

Ovaj poraz znači da Đoković završava svoje takmičenje u četvrtfinalu Junajted kupa. Iako je izgubio ovaj meč, Đoković je pokazao veliku hrabrost i borbenost uprkos povredi. Sada će se okrenuti oporavku i pripremama za naredna takmičenja.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *