Večitom derbiju između Partizana i Crvene zvezde, koji će se odigrati u četvrtak uveče, dodeljena je uloga favorita Partizanu. Ova utakmica će biti treći ovosezonski derbi, ali drugi u Evroligi. Crno-beli su pokazali odličan napad tokom ove sezone i smatraju se jednim od najboljih timova u Evroligi. Imaju više polivalentnih igrača i ističu se po ofanzivnim parametrima.

Međutim, Crvena zvezda će biti domaćin i igra pred više od 20.000 navijača. Iako nisu favoriti, imaju potencijal da pruže jak otpor Partizanu. U prošlim derbijima, obe ekipe su se pokazale kao izuzetno konkurentne jedna drugoj.

Jedan poseban statistički podatak ističe se kod Crvene zvezde. Puleni trenera Željka Obradovića se ističu u odbrani, što bi moglo biti ključno u ovoj utakmici. Sposobnost Crvene zvezde da zaustavi napad Partizana može biti odlučujuća.

Ovaj derbi će sigurno biti jedna od najuzbudljivijih utakmica sezone. Dok Partizan ima prednost kao favorit, ne treba potcenjivati snagu i borbenost Crvene zvezde. Sve u svemu, očekuje nas spektakl u Beogradskoj areni.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *