poena, dok su Demantras Sabonis i Malkolm Brogdan dodali po 16 poena. Ipak, to nije bilo dovoljno jer je Denver Nagets pobedio Indijana Pejserse rezultatom 113-103.

Nikola Jokić je ponovno briljirao na terenu i bio blizu još jednog tripl-dabla u sezoni. Sa 25 poena, 12 skokova i devet asistencija, Jokić je pokazao svoju izuzetnu sposobnost u svim aspektima igre. Njegov šut iz igre bio je gotovo savršen, promašivši samo jedan od trinaest pokušaja. Sa prosekom od 81% uspešnosti šuta u poslednjih devet utakmica, Jokić je definitivno bio ključni igrač za svoj tim.

Uz Jokića, Majkl Porter i Džamal Marej su takođe bili uspešni u postizanju 25 poena. Ovo je još jedan pokazatelj bogatog napada Denver Nagetsa. Aron Gordon je takođe doprineo sa 20 poena i deset skokova, pokazavši svoju vrednost kao nova akvizicija.

Sa druge strane, Brus Braun je bio najbolji igrač Indijane, postigavši 18 poena. Demantras Sabonis i Malkolm Brogdan su takođe dali svoj doprinos sa po 16 poena, ali to nije bilo dovoljno da se nadmaše talentovani Denver Nagets.

Na kraju utakmice, Denver Nagets su izašli kao pobednici rezultatom 113-103. Njihova izuzetna izvedba na terenu, predvođena Nikola Jokićem, dokazuje da su oni ozbiljan tim koji treba uzeti u obzir u NBA ligi. Sa 13 tripl-dablova u ovoj sezoni, Jokić je pokazao da je jedan od najdominantnijih igrača u ligi.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *