pridajem značaj rekordima, ali mi je drago što sam deo istorije Australijan opena. Đoković je istakao da je meč bio veoma težak, ali da je uspeo da se izbori sa svim izazovima i ostvari pobeđuje. On je pohvalio svog protivnika, Frica, ističući da je odigrao sjajan meč.

Na konferenciji za medije, Đoković je takođe govorio o svom obožavanju Monike Seleš. On je izjavio da je oduvek bio inspirisan njenom hrabrošću i teniskim veštinama. Seleš, koja je osvojila nekoliko Grend slem turnira pre nego što je prekinula karijeru zbog napada nožem, je odgovorila na ove reči na svom Instagram nalogu. Ona je napisala da je počastvovana što je Đoković naveo da je jedan od njegovih idola i poželela mu sreću u daljem takmičenju.

Ovaj trijumf znači mnogo za Đokovića, koji se trenutno nalazi na drugom mestu ATP rang liste. On se nada da će ovaj uspeh doneti dodatnu motivaciju za ostatak sezone. Đoković je u potrazi za svojim 18. Grend slem titulom, a Australijan open je turnir na kojem je dosada osvojio sedam puta. On će se sada suočiti sa Rusom Danilom Medvedevim u polufinalu, što će biti sigurno uzbudljiv meč za ljubitelje tenisa. Svi s nestrpljenjem očekuju kako će se razvijati dalje Đokovićeva karijera i da li će uspeti da dostigne sve rekorde koje je postavio.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *