je jako drago što je uspeo ostvariti ovaj rezultat i izjednačiti rekord. On je istakao da mu je bila velika čast igrati na Australijan openu i da je oduševljen podrškom koju je dobio od publike. Đoković je takođe pohvalio svoje protivnike na turniru, ističući da su svi bili sjajni igrači i da nije bilo nimalo lako ostvariti ovako impresivan niz pobeda.

U drugom delu konferencije za medije, Đoković je govorio o svom mentalnom pristupu tokom mečeva. On je istakao da mu je važno da ostane koncentrisan tokom celog meča i da se ne fokusira previše na rezultat. Đoković je objasnio da se trudi da bude prisutan u trenutku i da se ne opterećuje suviše mislima o budućnosti ili prošlosti. Prema njegovim rečima, ovo je ključan faktor koji mu pomaže da ostvari dobre rezultate.

Na kraju konferencije za medije, Đoković je bio upitan kako se pripremao za turnir i šta su mu bile ključne strategije za pobede. On je odgovorio da je veoma marljivo trenirao tokom priprema i da je radio na svim aspektima igre. Đoković je takođe istakao važnost taktike i analize protivnika, ističući da je svaki meč drugačiji i da se treba prilagoditi igri svakog protivnika. Na kraju, Đoković je zahvalio svim svojim trenerima, timu i porodici na podršci koju su mu pružili tokom turnira.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *