i na kraju se vratio u Real Madrid. Sada sam već četiri sezone u PSG-u i veoma mi je prijatno u ovom klubu. Treniram fantastične igrače i radim sa sjajnim stručnim štabom. Imam ugovor sa klubom do kraja sezone i trenutno nismo pregovarali o produžetku saradnje. Fokusiran sam na naše trenutne ciljeve i želim da osvojimo što više trofeja ove sezone”, rekao je Mbape.

Ipak, spekulacije o Mbapeovom prelasku u Real Madrid su veoma česte poslednjih meseci. Zainteresovanost španskog kluba za mladog fudbalera je očigledna, ali Mbape tvrdi da trenutno nema nikakve planove za napuštanje PSG-a.

Mbape je jedan od najtalentovanijih fudbalera današnjice i već je ostvario značajan uspeh u svojoj karijeri. Sa Francuskom je osvojio Svetsko prvenstvo 2018. godine, a sa PSG-om je tri puta zaredom bio šampion Francuske. Mnogi smatraju da će Mbape u budućnosti preći u neki od najvećih klubova u svetu fudbala, ali za sada ostaje verni član PSG-a.

U svakom slučaju, Mbape će nastaviti da privlači pažnju medija i navijača svojim igrama, a budućnost će pokazati gde će nastaviti da gradi svoju karijeru. U međuvremenu, on će ostati posvećen svojim obavezama u PSG-u i dat će sve od sebe da klubu donese što više uspeha.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *