SYDNEY, AUSTRALIA - JANUARY 03: Stefanos Tsitsipas of Greece warms up prior to their group B match against Steven Diez of Canada during the 2024 United Cup at Ken Rosewall Arena on January 03, 2024 in Sydney, Australia. (Photo by Brendon Thorne/Getty Images)

Grčki teniser je imao težak meč protiv 32-godišnjeg Dijeza, koji je u prvom setu povredio i morao da se leči. Nakon povratka na teren, bilo je jasno da će imati teškoće protiv dominantnog Cicipasa.

Cicipas, šesti igrač sveta, brzo je preuzeo kontrolu nad mečom i stigao do vođstva od 4:1 u prvom setu. Sličan scenario se ponovio i u drugom setu.

Dok se borio protiv Dijeza, Cicipas je pružio izvanrednu igru. Izjavio je da je inspirisan protivnikom i da je želeo da pokaže svoju agresivnost. Igra u Australiji mu donosi veliku energiju i čini da se oseća posebno motivisanim.

Ovo je bio još jedan uspešan nastup za Cicipasa u Australiji, koji se ističe svojom dominacijom na terenu. Njegova hrabra igra i agresivni pristup donose mu sjajne rezultate.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *