se poen za poen, sa oba para koji su bili veoma sigurni na svojim servisima. U drugom setu viđeno je nekoliko prilika za brejk, ali su svi gemovi odlučeni u korist servera.

U trećem setu se situacija nije mnogo promenila. Oba para su bila veoma koncentrisana i nisu dozvoljavala mnogo grešaka. Međutim, u sedmom gemu srpsko-ukrajinski tandem je uspeo da napravi brejk i preokrene rezultat u svoju korist. Nakon toga su uspeli da sačuvaju svoj servis i osvoje set rezultatom 6:4.

Četvrti set je ponudio pravu dramu. Oba para su bila veoma blizu osvajanja seta, ali se igralo gem za gem. Dodig i Krajiček su imali nekoliko prilika za brejk, ali su srpsko-ukrajinski teniseri uspevali da se odbrane i sačuvaju svoj servis. Na kraju, odlučujući set je bio taj-brejk.

U taj-brejku srpsko-ukrajinski tandem je krenuo veoma snažno. Kreirali su nekoliko mini-brejkova i poveli sa 6:2. Međutim, Dodig i Krajiček nisu odustajali. Dali su sve od sebe da se vrate u meč. Osvojili su nekoliko poena zaredom i smanjili rezultat na 6:5. Ipak, Nikola i Denis su uspeli da ostanu smireni i završe meč u svoju korist rezultatom 7:5.

Ova pobeda je za srpsko-ukrajinski par pravi podvig. Uspešno su se nosili sa pritiskom i pokazali da ne treba unapred otpisivati bilo koji par. Ovaj meč je bio pravi dokaz da u tenisu sve može da se dogodi i da je svaki meč otvoren za iznenađenja. Nikola i Denis su zasluženo slavili ovu pobedu, dok su Dodig i Krajiček morali da prihvate poraz.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *