krovom Rod Lejver Arene, Filipusis je iznenadio pet godina mlađeg Pita Samprasa. Od tada, domaći teniseri su bili bliži porazu nego pobedi protiv najboljih u svetu.

De Minor je u poslednjem meču domaćinske selekcije pobedio Đokovića rezultatom 6:2, 6:4. Bio je dominantan tokom celog meča, pokazavši izvanrednu igru i sigurnost u svoje udarce. Ova pobeda protiv trenutno najboljeg tenisera sveta donela mu je veliku slavu i priznanje.

Dugi niz godina, teniski fanovi u Australiji su čekali na nekoga ko će dostići Filipusisa i pobediti igrače sa prvog mesta svetske liste. Mnogi su se nadali da će to biti jedan od najvećih australijskih talenata, poput Llejtona Hjuita ili Bernarda Tomića, ali nisu uspeli da ostvare tu pobedu.

Međutim, De Minor je uspeo da napravi iznenađenje i ostavi svoj trag u istoriji australijskog tenisa. Ova pobeda protiv Đokovića nije samo njegova lična pobeda, već je i pobeda cele nacije koja je dugo čekala na nekoga ko će se suprotstaviti najboljima.

Sa ovom pobedom, De Minor je pokazao da ima potencijal da postane vrhunski igrač. Njegova igra ima mnogo kvaliteta, a njegov mentalni i fizički pristup svakom meču može ga odvesti daleko. Australijski teniski fanovi sada imaju novu nadu i veru u buduće uspehe svojih igrača.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *