Nebojša Čović govorio je o skandiranju “Uprava napolje” na meču Crvene zvezde. Crvena zvezda Meridianbet doživela je debakl u Istanbulu protiv Efesa (100:55) na “zatvaranju” Evrolige.

Nakon toga, ekipa se žestoko mučila na početku plej-of serije ABA lige protiv Studentskog centra. Zvezda je pobedila 83:81 nakon što je Bogavac promašio šut za produžetak.

Međutim, navijači nisu oprostili tri loše četvrtine (Crnogorci su u jednom trenutku vodili i 18 razlike) i iskazali su nezadovoljstvo. Za ovaj preokret u igri Zvezde, trener Nebojša Čović uputio je pohvale igračima, ali istakao je da su navijači imali pravo na nezadovoljstvo.

Čović je takođe istakao da ekipa mora da se fokusira na sledeće mečeve i pokuša da poboljša svoje performanse kako bi zadovoljila navijače. Takođe je izrazio uverenje da će ekipa naučiti iz ovih izazova i postati jača.

Navijači su još jednom pokazali svoju strast i odanost timu, ali je isto tako važno da se ekipa fokusira na popravljanje svoje igre kako bi ponovo istinski zadovoljila sve navijače kroz svoje nastupe na terenu.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *