epa09642115 Armani Exchange Milan's head coach Ettore Messina reacts during the Euroleague basketball match Armani Exchange Milan vs Panatinaikos Athens at the Assago Forum in Assago, near Milan, Italy, 14 December 2021. EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Utakmica N. kola Evrolige protiv Efesa u Istanbulu (100:55) dovela je do toga da njegov tim izgubi mogućnost plasmana u plej-in. Olimpiji je bilo neophodno da pobedi Makabi, da Zvezda trijumfuje u Turskoj, i da Partizan izgubi od Valensije kako bi se plasirali.

Posle par minuta, igrači su saznali da se Crvena zvezda povukla sa utakmice sa Efesom, a situacija je postala jasna nakon deset minuta. Igrači su i dalje igrali, svima im je bila pružena šansa, uključujući Ričija koji se tek vratio iz povrede.

Mesina je istakao Bartolana koji je pokazao neke dobre stvari na terenu. Mesina je izjavio: “Nije bilo lako igrati večeras za nas.

Bilo je sve jasno već posle deset minuta. Igrači su i dalje igrali, svima sam dao šansu, kao na primer Ričiju, koji se tek vratio iz povrede.

Bartolani je pokazao neke dobre stvari na terenu.”

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *