Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, pobedio je Aleksa De Minora u četvrtfinalu Monte Karla sa 2:0 (7:5/6:4) i plasirao se u narednu fazu takmičenja. Bez obzira što je Nole dobio meč sa nulom, viđena je velika borba na terenu. Ponovo je mučila Srbina vrućina, ali je uspeo da se izbori i trijumfuje.

Plasmanom u polufinale Monte Karla, Đoković je zaradio lepu sumu novca. Srpski as je inkasirao 295.618 dolara. Međutim, to nije bio jedini uspeh za Đokovića tokom ovog turnira.

On je takođe postao rekorder kada je u pitanju titula na masters turnirima, sa ukupno 31 osvojenim peharom. Ovo je svakako bio još jedan veliki trenutak u karijeri ovog talentovanog tenisera. Nakon pobede, Đoković se osvrnuo na svoje performanse, istakavši da je morao da se suoči sa izazovima tokom meča, ali da je bio zadovoljan svojom igrom i pobedom.

Sada se okreće narednom meču, fokusiran na dalji napredak i osvajanje turnira u Monte Karlu. Njegovi navijači širom sveta s nestrpljenjem iščekuju naredne korake ovog izuzetnog sportiste.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *