Meč između De Minora, 10. tenisera sveta i 100. na ATP listi, trajao je dva sata i osam minuta. Po setovima, rezultat je bio – 6:3, 6:3, 6:1. De Minor će se suočiti sa pobednikom meča između Korde i Rubljova u osmini finala prvog Grend slema u sezoni.

Uvodni deo meča bio je veoma izjednačen. U prvih pet gemova, oba tenisera su bili sigurni na svoj servis, rezultat je bio 3:2. Međutim, u šestom gemu De Minor je uspeo da napravi brejk, ali nije bio u stanju da ga potvrdi.

Tokom ostatka prvog seta, De Minor je dominirao. Sa još jednim brejkom u osmom gemu, osvojio je prvi set sa rezultatom 6:3. U drugom setu, De Minor je nastavio da igra fantastično, uz još jedan brejk u šestom gemu. Ponovo je osvojio set rezultatom 6:3.

Na početku trećeg seta, De Minor je nastavio sa sjajnom igrom. U prvom gemu je napravio brejk i stečenu prednost održao tokom seta. Na kraju, pobedio je rezultatom od 6:1 i time završio meč u svom korist.

Nakon ovog uspeha, De Minor će se suočiti sa boljim iz duela Korde i Rubljova u narednoj rundi prvog Grend slema u sezoni. Očekuje se uzbudljiv meč u osmini finala.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *