treba da se promene u načinu suđenja u španskoj La Ligi. Danas se to opet ponavlja. Svi znamo šta se desilo na terenu. Sudija je donosio odluke koje su bile u korist Reala. To je velika nepravda i nije fer prema ekipi Almere. Osećamo se pokradenima.” Ova izjava trenera Ernandeza odražava nezadovoljstvo Almere zbog svega što se desilo na meču protiv Reala.

Utakmica je odigrana na stadionu “Santjago Bernabeu” u Madridu. Real je bio u zaostatku od -1 u odnosu na lidera na tabeli, Đironu. Međutim, utakmica je bila obeležena kontroverzama u vezi sa suđenjem. Neki smatraju da je Real bio privilegovan i da je imao “vetar u leđa” tokom meča. Ipak, Real je uspeo da napravi preokret i pobedi golom Danija Karvahala u 100. minutu utakmice. Ovo je izazvalo mnoge komentare i rasprave, a svi su složni u tome da je Almera bila oštećena.

Trener Almere, Ćavi Ernandez, oglasio se povodom dešavanja na utakmici. Izjavio je da je već ranije ukazivao na potrebu promene u načinu suđenja u La Ligi. Sada se osećaju pokradenima zbog odluka koje je sudija doneo u korist Reala. Izjava trenera odražava nezadovoljstvo cele ekipe Almere i ukazuje na potrebu za pravdom u fudbalu.

Opšti utisak je da je suđenje bilo nepravično i da je išlo u korist Reala. Ovo će biti tema razgovora i rasprava u narednim danima. Iz Almere je poručeno da su bili “pokradeni” i da osećaju veliko nezadovoljstvo zbog dešavanja na terenu. Svi se slažu da je neophodno da se nepravilnosti u suđenju isprave i da se obezbedi pravda u fudbalu.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *