Pravdu će deliti iskusni arbitri na utakmici. Fernando Roka iz Portugala, Karlos Peruha iz Španije i Pjotr Pastusjak iz Poljske, će biti arbitri na ovoj utakmici.

Roka je već bio arbitar na dve utakmice Zvezde u prethodnim mečevima. Obe utakmice su bile na domaćem terenu, protiv Asvela i Albe, i crveno-beli su uspeli da slave u oba meča. To su bile veoma uspešne utakmice za Zvezdu pod Rokinim arbitriranjem.

S druge strane, Roka je sudio Partizanu u tri različite utakmice. Protiv Barselone, Bajerna i Valensije. Međutim, crno-beli nisu imali mnogo sreće u ovim mečevima, imajući samo jednu pobedu od ta tri meča. To znači da Partizan nije imao uspeha kao Zvezda pod Rokinim arbitriranjem.

Zvezda je takođe igrala utakmice sa arbitrom Peruhom, sa kojim imaju rezultat od 1-1. Imali su remi protiv Virtusa i Albe pod Peruhovim sudjenjem. Dok je Partizanu sudio u pobedi protiv Fenera.

U svakom slučaju, ova utakmica će se igrati pod nadzorom iskusnih arbitara koje su već imali iskustva sa oba tima u prethodnim mečevima.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *