Mađarska je izjednačila na 3:3. U drugoj četvrtini, obe ekipe su se dobro branile, ali nije bilo mnogo golova. Tatrai je postigao još jedan gol za Mađarsku, dok je Mandić bio strelac za Srbiju. Na poluvremenu rezultat je bio izjednačen 5:5.

Treća četvrtina donela je veliku borbu i uzbuđenje. Obje ekipe su igrale čvrsto i bilo je teško postići golove. Mađari su postigli tri gola, dok je Srbija odgovorila sa dva gola. Na kraju treće četvrtine Mađarska je vodila sa 8:7.

U četvrtoj četvrtini, Mađarska je povisila vođstvo na 9:7. Međutim, Srbija je uspjela da se vrati u meč sa dva uzastopna gola i izjednačenje na 9:9. Utakmica je postala veoma napeta i obe ekipe su imale šanse za pobjedu.

Na kraju regularnog vremena rezultat je bio 11:11. U produžecima, Mađarska je povela sa 14:13, ali je Srbija uspjela da izjednači i odvede utakmicu u penale. Mađarska je na kraju pobijedila sa 15:14.

Iako je bila velika šteta što Srbija nije uspjela da pobijedi, momcima je nedostajalo malo sreće. Ipak, bili su hrabri i igrali su do samog kraja. Postigli su mnogo lijepih golova i pokazali su veliku borbenost. U narednim mečevima će sigurno pružiti bolju igru i nadamo se da će ostvariti uspjeh.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *