otkrijem sve detalje. Ali mogu vam reći da sam razgovarao sa svojim igračima i podsetio ih na naš cilj, našu želju da pobedimo. Rekao sam im da moramo biti agresivni, disciplinovani i fokusirani tokom cele utakmice. Igrači su odgovorili na pravi način i pokazali su veliku borbenost i energiju na terenu.”

Sferopulos je takođe pohvalio strategiju tima i naglasio važnost kolektivne igre. “Svi igrači su dali svoj doprinos. Imali smo dobar balans između unutrašnje i spoljne igre, dobro smo se kretali bez lopte i pravili otvorene šuteve. Takođe smo jako dobro branili, što nam je omogućilo da ograničimo protivnika i kontrolišemo utakmicu.”

Italijani su, naravno, bili nezadovoljni porazom, ali su priznali da je Sferopulosova ekipa bila bolja. “Moramo čestitati Olimpijakosu na pobedi. Bili su veoma motivisani i igrali su sa velikom strašću. Imaju sjajne igrače i dobro su pripremljeni. Nismo uspeli da pronađemo rešenje za njihovu jaku odbranu i agresivnost. Moramo se vratiti, analizirati greške i raditi na tome da se vratimo na pobednički kolosek” – izjavio je trener italijanskog tima.

Sferopulos je na kraju istakao da je ovo samo jedna pobeda u sezoni i da tim treba ostati fokusiran i raditi naporno kako bi ostvario svoje ciljeve. “Pobeda je lepa, ali ne smemo da se opustimo. Moramo ostati posvećeni i raditi svakodnevno kako bismo bili još bolji. Imamo dugo putovanje ispred nas i mnogo izazova, ali verujem u svoje igrače i verujem da možemo postići velike stvari ove sezone.”

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *