reprezentacije.

Naša rvačka reprezentacija će od 15. januara učestvovati na prestižnom turniru svetske ranking serije. Ovaj turnir je deo priprema za nadolazeći Evropski šampionat, koji će se održati od 12. do 18. februara u Bukureštu.

Nakon turnira u Španiji, nastavljamo sa pripremama. Prvo ćemo otići u našu staru bazu u Zrenjaninu, gde ćemo ostati do 10. februara. Nakon toga, putujemo u glavni grad Hrvatske na još jedan turnir. Planirano je da boravimo tamo od 10. do 15. januara.

Zatim, selimo se u Poreč od 15. do 27. januara, gde ćemo nastaviti sa pripremama. U Poreču ćemo imati priliku da vežbamo sa mnogim sparing partnerima iz različitih evropskih zemalja. Ovo će nam biti od velike koristi uoči predstojećeg kontinentalnog šampionata.

Nakon Poreča, vraćamo se ponovo u Zrenjanin, odakle ćemo krenuti ka Bukureštu na Prvenstvo Evrope. Ovaj turnir je vrhunac naše sezone i svi smo fokusirani na pripremu i ostvarivanje što boljih rezultata.

Selektor naše rvačke reprezentacije ističe važnost svih ovih priprema i turnira koji nam predstoje. Veruje da će ovo iskustvo i naporno rada dovesti do uspeha na Evropskom šampionatu i postizanja vrhunskih rezultata.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *