ostvari svoj san. Ilić je istakao da će zahvaljujući podršci i pomoći koje je dobio u Partizanu nastaviti da se razvija i napreduje kao fudbaler.

Transfer Ilića u Bolonju predstavlja veliki korak u njegovoj karijeri. Iako je teško napustiti klub u koji je došao kao dete i u kojem je proveo veliki deo svog fudbalskog puta, Ilić je presrećan što će imati priliku da igra u italijanskoj Seriji A.

Ilić je izrazio svoje poznavanje i interesovanje za Seriju A, ističući da je svestan da će tamo imati priliku da uči i napreduje kao fudbaler. On je takođe naglasio da će svojim partijama na terenu pokušati da pokaže koliko je veliki klub Partizan i koliko je bio zahvalan za podršku i priliku koju je dobio od njih.

Na kraju, Ilić je iskoristio priliku da se zahvali svim ljudima u Partizanu, uključujući upravu i trenera Igora Duljaju, jer su mu omogućili ovaj transfer i ostvarenje njegovog sna. Njegova zahvalnost je snažna i iskrena, što pokazuje koliko je klub značajan deo njegove fudbalske karijere.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *