mesec dana zbog povrede skočnog zgloba. Ova vest dolazi kao udarac za Olimpijakos i reprezentaciju Srbije, s obzirom na to da je Milutinov jedan od ključnih igrača na obe scene.

Povreda se dogodila tokom derbi meča protiv Panatinaikosa, gde je Olimpijakos poražen rezultatom 80:85. U trećoj četvrtini, Milutinov je nagazio saigrača Papanikolaua i odmah je osetio bol. Napustio je teren i naknadni pregledi su otkrili povredu skočnog zgloba.

Odsustvo Milutinova će biti posebno teško za Olimpijakos, koji će se suočiti sa nekoliko jakih protivnika u narednom periodu. Tim će igrati protiv Rivala u grčkom šampionatu, kao i protiv Reala, Bajerna, Valensije i Albe u Evroligi. Milutinov je bio ključni igrač u tim utakmicama, a nedostatak njegovog prisustva će biti priličan izazov za ekipu.

Takođe, ova povreda će uticati i na reprezentaciju Srbije, koja se priprema za predstojeće takmičenje. Milutinov je bio deo nacionalnog tima i njegova sigurnost unutar reketa će biti veliki gubitak. Selektor će morati da pronađe alternativna rešenja i da se prilagodi odsustvu Milutinova.

Nikola Milutinov će sada morati da se posveti rehabilitaciji i oporavku kako bi se vratio na teren. Proces oporavka će zahtevati vreme i strpljenje, ali je važno da se povreda potpuno izleči pre nego što se vrati na igru. Svi navijači Olimpijakosa i reprezentacije Srbije će sa nestrpljenjem čekati njegov povratak i nadaju se da će se brzo oporaviti i ponovno pokazati svoje veštine na terenu.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *