Poznati košarkaški sajt “Jurohups” i menadžer crnogorskog košarkaša Miško Ražnatović su juče objavili da će Marko Simonović biti pozajmljen turskom klubu. Simonović je prošlog leta potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, nakon što je stigao u Beograd iz Čikago Bulsa. Klub je poželeo Marku puno uspeha i pobeda u novom klubu u kome će provesti ostatak sezone, kako je saopšteno.

Simonović je ove sezone odigrao 11 utakmica u regionalnoj ABA ligi. Detalji pozajmice i turskog kluba nisu otkriveni u objavi, ali se očekuje da će Simonović ostati u novom klubu do kraja sezone.

Crvena zvezda je iskazala podršku Simonoviću u novom izazovu i želi mu uspeh u turskom klubu. Simonović je poznat po svojim košarkaškim veštinama i angažmanu na terenu.

Ova pozajmica predstavlja novu mogućnost za Simonovića da pokaže svoj talenat i doprinese uspehu turskog kluba. On će imati priliku da igra u drugom okruženju i stekne iskustvo u drugoj ligi.

Svi očekuju da će Simonović doneti pozitivan doprinos turskom klubu i pomoći im da postignu dobre rezultate u preostalom delu sezone.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *