epa11085081 Novak Djokovic of Serbia celebrates match point during his round 2 win over Alexei Popyrin of Australia on Day 4 of the 2024 Australian Open at Melbourne Park in Melbourne, Australia, 17 January 2024. EPA-EFE/LUKAS COCH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Na tvrdim podlogama ATP turneje, Novak Đoković je privukao pažnju nekoliko vodećih medijskih platformi. Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Meč protiv Frica nije bio prijatan za Novaka, ali je ipak doneo još jedan impozantan istorijski uspeh našem asu. Tim povodom smo ga intervjuisali i pitali šta bi želeo da bude njegovo najvažnije nasleđe u tenisu. U intervjua za “60 minutes”, spominjani su rekordi, osnivanje PTPA i želja da bude pamćen kao igrač koji je pomagao drugim igračima.

Novak takođe izražava želju da bude pamćen i kao čovek koji je podigao profesionalizam u tenisu.

Očigledno je da Novak Đoković ostavlja dubok trag u svetu tenisa, kako kroz svoje impresivne rezultate na terenu, tako i kroz svoje zalaganje za poboljšanje uslova u sportu. Njegov uticaj ne samo na igrače, već i na celokupnu tenisku zajednicu je primetan.

Neizvesno je šta će budućnost doneti za Novaka, ali je sigurno da će njegov doprinos tenisu ostati zapamćen kao jedan od najznačajnijih u istoriji ovog sporta.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *