videći se van terena, ali znao sam koliko je cenjen u našem timu i koliko je bio važan deo naše komande. Bila je to velika tragedija čuti da je preminuo, posebno zbog srčanog udara. Uvek je bio energičan i pun elana. Biće jako teško nastaviti dalje bez njega.”

Popovič je takođe govorio o porazu njegovog tima od Bostona. Rekao je da su imali neke loše momente tokom utakmice, ali da neće dozvoliti da poraz utiče na njihovu motivaciju i predanost. “Moramo naučiti iz ovog poraza i raditi na našim slabostima. Imamo još puno utakmica pred nama i verujem da možemo popraviti situaciju.”

Trener je pohvalio i igru protivničke ekipe iz Bostona. Rekao je da su bili veoma koncentrisani i da su iskoristili sve prilike koje su im se pružile. “Moramo čestitati Bostonu na odličnoj igri. Pokazali su svoju snagu i bili bolji tim večeras. Moramo se vratiti na treninge i raditi još više kako bismo se poboljšali i bili spremni za sledeću utakmicu.”

Na kraju, Popovič je izrazio saučešće porodici i prijateljima preminulog Milojevića i rekao da će tim Golden Stejta uvek biti svesni njegovog doprinosa. “Milojević je ostavio veliki trag u našem timu i bio je izuzetno cenjen. Naša misao je sada sa njegovom porodicom. Učinićemo sve što je u našoj moći kako bismo im pomogli u ovim teškim vremenima.”

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *