reprezentaciju umesto za Kamerun, nije štedeo reči hvale za Nikolu Jokića. Naglasio je da je Jokić najbolji igrač u ligi, što je izazvalo mnoge reakcije u NBA svetu.

Embid je izjavio da je srpski centar neverovatan igrač i da uvek igra na vrhunskom nivou. Istakao je da je Jokić jedan od najkompletnijih igrača u ligi, sa sposobnošću da dominira na oba kraja terena. Embid je naglasio Jokićevu neverovatnu visprenost i sposobnost da donosi prave odluke u ključnim trenucima utakmice.

Ova izjava je izazvala kontroverze među navijačima i stručnjacima. Mnogi se ne slažu sa Embidovom tvrdnjom da je Jokić najbolji igrač u ligi, tvrdeći da ima i drugih igrača koji su takođe vrhunski talenti. Ipak, većina se slaže da Jokić zaslužuje priznanje za svoje igre i da je jedan od najboljih centara u NBA ligi.

Embidova izjava o Jokiću je samo još jedan dokaz rivaliteta i poštovanja među igračima u NBA ligi. Igrači često izražavaju divljenje i poštovanje prema svojim kolegama, priznajući njihov talenat i uspehe na terenu.

Nikola Jokić je postao prepoznatljivo ime u svetu košarke, sa svojim nekonvencionalnim stilom igre i impresivnim statistikama. Bez obzira na mišljenje pojedinaca, činjenica je da Jokić ostavlja trag na terenu i da je jedan od najdominantnijih igrača u ligi.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *