2022 Wimbledon Novak Djokovic, SRB2022 Wimbledon Novak Djokovic , SRB *** 2022 Wimbledon Novak Djokovic, SRB 2022 Wimbledon Novak Djokovic , SRB

prve brejk šanse u devetom gemu, ali je i tu propustio priliku. Ipak, uspeo je da oduzme servis Prižmiću u 11. gemu i osvoji prvi set rezultatom 6:3.

Međutim, u drugom setu Đoković je imao problema. Popirin je igrao vrlo energično i konstantno pritiskao srpskog tenisera. U drugom gemu, Popirin je uspeo da oduzme servis Đokoviću i povede sa 2:0. Iako je Novak uspeo da se vrati u meč i izjednači na 3:3, Popirin je bio odlučniji i uspeo je da osvoji drugi set sa rezultatom 6:4.

Nakon izgubljenog drugog seta, Đoković je odlučio da zaigra agresivnije i promeni taktiku. U trećem setu videli smo vrlo izjednačenu igru, obe strane su pružile svoj maksimum. Ni jedan od igrača nije uspeo da oduzme servis protivniku, pa je set otišao u taj-brejk. U taj-brejku, Đoković je bio nadmoćan i zasluženo osvojio set rezultatom 7:6 (7:4).

Posle osvajanja trećeg seta, Đoković je bio siguran da će odneti pobedu. U četvrtom setu igrao je vrlo sigurno i dominantno. Oduzeo je servis Popirinu u drugom gemu i poveo sa 2:0. Iako je Popirin pokušavao da se vrati u meč, nije uspeo da ugrozi srpskog tenisera. Đoković je sačuvao svoj servis i osvojio četvrti set rezultatom 6:3.

Iako je bio mučan meč za Đokovića, on je uspeo da se izbori sa teškim protivnicima i zabeleži još jednu pobedu u svojoj karijeri. Njegova upornost i sposobnost da se prilagodi situaciji su ga ponovo doveli do trijumfa. Sa ovom pobedom, Đoković je prošao u sledeće kolo Australijan Opena.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *