Stef Kari je jedan od mnogobrojnih ljudi koji su se oglasili povodom smrti trenera Aleksandra Milojevića. On je izrazio svoje mišljenje o Milojeviću, ističući da je to bio čovek sa posebnom prisutnošću i energijom.

Kari je podsetio na svoj prvi susret sa Milojevićem, koji je bio trener njegovog prvog trenera u NBA ligi, Stiva Kera. Takođe je pomenuo i druge zvezde Golden Stejt Voriorsa, kao što su Drejmond Grin i on sam, koji su takođe izrazili svoje saučešće.

Kada je opisivao Milojevića, Kari je naglasio da je njegovo prisustvo uvek bilo glasno, iako nije uvek govorio mnogo. Milojević je, prema Kariju, komunicirao kroz osmehe, zagrljaje i svoju blagu prirodu. Kari je dodao da je sa svojim trenerom imao mnoge razgovore u kojima je osetio tu prisutnost i energiju.

Kari je zaključio da je to što je Milojević ostavio utisak na njega i mnoge druge ljude u svetu košarke, nešto što će zauvek ostati. Njegovo nasleđe je pečat koji je ostavio kroz svoju prirodu i energiju koju je doneo na treninge.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *