sezone i ima dobro poznavanje tima.

Crvena zvezda se nalazi u solidnoj formi i ima visoko mesto na tabeli u Evroligi. Međutim, njihova večerašnja utakmica protiv Baskonije neće biti nimalo lak zadatak. Baskonija je poznata po svojoj odličnoj igri na gostovanjima i ima impresivan skor.

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, istakao je važnost dobrog pristupa i timskog rada protiv Baskonije. Bez toga, rezultat neće biti povoljan za njegovu ekipu. Takođe, naglasio je da moraju da se suoče sa Baskonijom kao timom, a ne samo kao individualnim igračima. Iako Markus Hauard spada među njihove najbolje košarkaše, Crvena zvezda mora biti spremna na celu ekipu Baskonije.

Sa druge strane, trener Baskonije, Duško Ivanović, ima prednost jer je upoznat sa timom Crvene zvezde, budući da je vodio njihovu ekipu prošle sezone. Ivanović će koristiti svoje poznavanje igrača i strategije kako bi pokušao da iznenadi Crvenu zvezdu i ostvari povoljan rezultat za svoj tim.

Utakmica će se odigrati od 19 sati u Štark areni, a očekuje se da će biti veoma uzbudljiva. Crvena zvezda će se potruditi da ostvari pobedu i zadrži visoku poziciju na tabeli, dok će Baskonija dati sve od sebe da iznenadi domaćina i osvoji vredne bodove.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *