Novak Đoković se povredio na Junajted kupu i igrao je bez energije i vrlo stegnuto. Rezultat toga bio je poraz za Srbiju. Ovo je prvi put u šest godina da je Novak Đoković poražen u Australiji. Aleks De Minor je uspeo da ga pobedi rezultatom 6:4, 6:4, iako se Novak borio sa velikim mukama zbog povrede.

Povreda je prvi put primetna bila u osmom gemu prvog seta kada je Novak osetio problem sa desnom rukom. Pokušao je da zatraži medicinski tajmaut, ali mu to nije odobreno. Kasnije u meču, još jednom je pozvao lekara, ali povreda nije nestala.

Situacija je bila veoma teška za srpskog tenisera. Igrao je bez energije i povreda je bila izvor stalne nelagodnosti. Ovo je svakako bio izazov za Novaka Đokovića, ali se morao suočiti sa tim i nastaviti da igra.

Na kraju, Srbija je pretrpela poraz zbog povrede Novaka Đokovića. Ovaj meč je pokazao koliko je važno da sportisti budu zdravi i bez povreda kako bi pokazali svoj pravi potencijal na terenu. Nadamo se da će Novak Đoković uspeti da se oporavi od povrede i vrati se u formu za buduće turnire.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *