Novak Djokovic of Serbia serves to Jiri Lehecka of the Czech Republic during the United Cup tennis tournament in Perth, Australia, Tuesday, Jan. 2, 2024. (AP Photo/Trevor Collens)

bila primetna njegova nesigurnost u servisima i potezima. De Minor je iskoristio svoju priliku i postigao značajnu pobedu.

U drugom duelu, Ajla Tomljanović je nadmašila Nataliju Stevanović i donela drugi poen Australiji. Tomljanović je pokazala sjajnu igru, agresivnost i odlučnost na terenu, dok je Stevanović bila ispod svog standarda. Tomljanović je stabilno kontrolisala meč i donela važnu pobedu svojoj ekipi.

S ovim rezultatima, Australija je osigurala svoje mesto u polufinalu Junajted Kupa. Iako su pružili dobar otpor, srpski teniseri nisu uspeli da nađu rešenje za svoje suparnike. Verovatno je povreda lakta koju je Novak Đoković imao negativno uticala na njegovu igru, ali to ne umanjuje uspeh Australije.

Sve u svemu, Australija je zasluženo pobedila i plasirala se u polufinale Junajted Kupa. Ovaj turnir je još jednom potvrdio snagu australijskog tenisa, dok je Srbija ostala bez polufinala i imaće priliku za revanš u narednom takmičenju.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *