Novak Djokovic of Serbia serves to Jiri Lehecka of the Czech Republic during the United Cup tennis tournament in Perth, Australia, Tuesday, Jan. 2, 2024. (AP Photo/Trevor Collens)

bilo vidljivo u drugom setu kada je igrao sa poteškoćama i često gubio poene. Sa druge strane, De Minor je bio u odličnoj formi i iskoristio je priliku da pobedi.

U drugom meču, Tomljanović je dominirala protiv Stevanović i odnela pobedu bez mnogo napora. Njena agresivna igra i precizni udarci nisu dali šanse Stevanović da se vrati u meč.

Ovaj rezultat je rezultirao Australiji sigurno mesto u polufinalu Junajted Kupa. Unatoč tome što su igrali bez nekoliko ključnih igrača, Australijanci su pokazali da imaju dubinu u timu i da mogu da se takmiče sa najboljima.

Treba napomenuti da je povreda lakta uticala na igru Đokovića i smanjila njegove šanse za pobedu. Bez ovog problema, ishod meča bi mogao biti drugačiji. Ipak, treba istaći da De Minor zaslužuje sve pohvale za svoju igru i pobedu nad svetskim brojem jedan.

U narednim rundama turnira, Australija će se suočiti sa jakom konkurencijom, ali uz ovakvu igru i samopouzdanje, imaju realne šanse da dostignu finale. Biće zanimljivo videti kako će se sve odvijati i ko će na kraju osvojiti ovogodišnji Junajted Kup.

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *